Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

11. november 2023 @ 9:00 - 17:00

HORSEMANSHIP KURSUS/UNDERVISNING MED FINN CHRISTENSEN

https://horsesbyfinn.com/

https://www.facebook.com/FinnChristensenHorsemanship

Dato: lørdag 11. 11. 2023 kl. 9 – 17

Sted: Svanes Connemara: Strølillevej 11, 3320 Skævinge

Tilmelding til Anna på anhanus@yahoo.de med angivelse om man ønsker 1 eller 2 lektioner og boks (bokse er først til mølle).

Betaling sker på dagen (Mobile pay).

 

Format og pris:

Clinic er egnet for alle typer heste, også ungheste.

Vi starter med fælles intro, hvor Finn giver en fælles intro til dagen og deltagere præsenterer kort deres heste og ønsket fokus.
Der er mulighed for at booke enten en enkelt lektion: 450,- eller to lektioner 850,- (en om formiddagen, en om eftermiddagen). Der vil være mulighed for at købe mad og drikkevarer til rimelige priser. Der er begrænset antal af bokse til rådighed på dagen, pris 100,- per boks inkl. lidt wrap.

Tilskuere er meget velkomne, prisen 200,- for hele dagen.
Der er headsets til rådighed, så alle kan høre og få mest mulige ud af Finns undervisning.

Indholdet:

Finn underviser i horsemanship på alle niveauer, inspireret af den klassiske californiske stil. Målet i den klassiske californiske tradition er en letredet hest, som, via klassiske træningsprincipper, er i stand til at udføre sit arbejde med stil og finesse. Finn underviser i hele spektret fra basal opdragelse/jordarbejde over mere avanceret arbejde fra jorden til ridning på forskellige niveauer, både med og uden bid.

Som deltager på kurset kan du vælge dit fokusområde, eller hjælp til en konkret udfordring.

Der vil i alle tilfælde blive lagt vægt på, hvordan jordarbejdet kan overføres til ridningen, og hvorledes man bevarer og udbygger en fysisk og emotionel styrke og balance.

Der er også plads til problemheste ved denne type af clinics, og der vil altid blive brugt den fornødne tid. 

Om Finn:

Finn er opvokset på Ærø og allerede som barn, kom han der i kontakt med heste. Til trods for at det var en kort periode af hans liv, blev det til en livslang passion, som aldrig slap ham. Senere flyttede familien til en større by og i mange år fulgte Finn en akademisk karriere, som bragte ham til Californien.

Her blev Finn genforenet med hesten, og gav sig til at studere den californiske ridestil og tradition for bidløs ridning (bosal-ridning).

Finn har en usædvanlig evne til at se, hvad hesten gemmer under overfladen og til at gennemskue, hvad den enkelte hest har af muligheder for at yde sit bedste.

Finn bor for tiden i Nordsjælland og forfølger stadig sin iver i at forstå de dybere lag i kommunikationen mellem hest og menneske og videreformidle det til sine elever, så de mere effektivt og respektfuldt kan blive værdige partnere for deres heste.


Se+ læs mere om Finn og hans tilgang på hans hjemmeside eller fb side. Du kan se billederne fra forskellige clinic på hans hjemmeside:
https://horsesbyfinn.com/fotogalleri-horsesbyfinn/

https://horsesbyfinn.com/kildebakken-fotogalleri/

Detaljer

Dato:
11. november 2023
Tidspunkt:
9:00 - 17:00

Sted

Svanes Connemara
Strølillevej 11
Skævinge, 3320
Telefon
27856739

Arrangør

Stutteri Svane