Kåring og show

Show er en stor og gammel tradition i Irland, connemara ponyens oprindelsesland.

Hele sommerhalvåret tager irlænderne rundt til shows med deres ponyer. I Danmark har vi kun dyrskuerne, der ligner, og i foreningens regi afholdes der én gang årligt kåring og show.
Hvis nogen skulle være i tvivl om forskellen på kåring og show, så er du velkommen til at kontakte os.

Kåring og show

Lundehøj Ridecenter havde fine omgivelser til årets kåring og show, og vejret var med os.

Årets kåring blev afholdt sammen med show om søndagen, mens rideklasserne blev afviklet om lørdagen.

Årets kåring blev afholdt sammen med show over 1 dag. Det blev afholdt på Stutteri Skærgården, Egtved.

Årets kåring blev afholdt sammen med show over 1 dag. Det hele blev afholdt i godt vejr og fine omgivelser på Team Cabe i Ringsted.

Årets kåring blev afholdt sammen med show og ridestævne over en weekend. Arrangementet var årets største og bød også på en hyggelig festmiddag om lørdagen. Det blev på Skærgården i Egtved.

Foreningens 3. kåring blev afholdt sammen med show og ridestævne over en weekend. Arrangementet var årets største og bød også på en hyggelig festmiddag om lørdagen. Det blev afholdt på Langtoftegård i Fjenneslev.

Foreningens 2. kåring blev afholdt sammen med show og ridestævne over en weekend. Arrangementet var årets største og bød også på en hyggelig festmiddag om lørdagen. Det blev afholdt på Skærgården i Egtved.

Foreningen har afholdt sin første kåring. De 3 dommere fra Irland, Sverige og Danmark så først ponyerne i løsspringning, efterfulgt at visning på fast bund og i ridehus.

Årets Connemaradag med show og ridning blev afviklet i dejligt solskinsvejr. Der blev vist utrolig mange flotte ponyer på dagen. Dommer var irske Clare Oakes. Der blev i showklasserne givet point for type, bygning, ben, bevægelse og helhed.

Årets Connemarashow samt 2. afdeling af Mørkhøj Cup med dressur og springklasser blev afholdt sammen. Det blev en rigtig god dag for alle connemara interesserede. Vejret var med os, og der blev vist ponyer fra morgen til aften.

Det blev en fantastisk dag for alle connemara interesserede, som kunne opleve connemaraponyen i både show-, dressur- og springklasser.

Resultater fra CPBS kåring i weekenden 31. marts (jylland) – 1. april (sjælland)

Join us for a bright pony career

I er velkomne til at kontakte os, hvis der er spørgsmål om kåring eller show.