Sidste Nyt 2017

En del af vores historie

Hvis du har tilføjelser til siden, er du altid velkommen til at kontakt os.
2017-10 HOYS

HOYS

Oktober, Irland

Ved det årlige Horse of the Year Show 2017 i England brillerede en danskavlet hoppe og vandt den store connemaraklasse foran flere højtprofilerede hingste.
Som klassens absolut yngste pony indløste den kun 5-årige hoppe Skærgårdens Delicious Love dermed billet til finalen for alle pony- og cob-racer. Her dystede 17 andre vinderponyer om titlen som overall Champion for “Ridden Ponies”.
Skærgårdens Delicious Love vandt titlen som Champion, en uhørt præstation af så ung og uprøvet en pony. Delicious Love er avlet af Stutteri Skærgården i Egtved, og er efter Wirtsmühle Delaney’s/ Skærgårdens Secret Love/ Marvel van Graaf Janshof.
En anden danskavlede hingst, Banks Timber, viste også det danske flag på fornemmeste vis, og blev i Connemarasektionen placeret på en 4. plads.

Foto: ?

BIS

3. september

Årets Best in Show vinder blev Pilgaards Lady Eliza

Foto: Ebba Nørgaard

Jysk Plageskue

29. april

4 Connemaraponier deltog i Jysk Plageskue afholdt af Vejleegnens Fjordheste. 3 af dem opnåede 8 point i helhed og 1 opnåede 7 point i helhed. Fra venstre er det Skærgårdens Spicy Love (Wirtsmühle Delaney´s/ Skærgårdens Secret Love) 8 point i helhed og med et 9 tal for type, Skærgårdens Do it for Love (Wirtsmühle Delaney´s/Skærgårdens Secret Love) 8 point i helhed og med to 9 taller med i bagagen bla. 9 for type og 9 for krop og videre til finalen, hvor hun blev nr. 4, Hibbuhl Dumbledore (Wirtsmühle Delaney´s/Skatholm White Queen) 8 point i helhed og sidst til hø. Kehren´s Bouncey Ball (Kilpatrick Boy/Bredemadgårds Cilla) 7 point i helhed. Pernille opnåede prisen for bedste klargjorte pony. Tillykke allesammen med de flotte resultater. Tak for en god dag og tusind tak til Vejleegnens Fjordheste for, at vi måtte komme og vise vores Connemaraponyer frem.

På billederne (enkelt plag) er det:
Skærgårdens Do It For Love (1 år)

Hibbuhl Dumbledore (1 år)

Skærgårdens Spicy Love (2 år)

 

Foto: ?

Internationalt hingsteshow for klasse 1 hingste

26. marts, Holland

2 medlemmer af bestyrelsen for DCPS, Birgitte Gøtske og Susanne Buhl, drog til Holland for at se på Connemarapony hingste til det Internationale Hingsteshow for class 1 hingste. Showet blev afholdt af den hollandske Connemara Pony forening, som fejrede 50 års Jubilæum. Sidste gang dette Show blev afholdt var i 2014, hvor det var den danskejede hingst Wirtsmühle Delaney´s fra Stutteri Skærgården, som vandt titlen som International Supreme Stallion. Denne gang drog danskerne afsted uden pony, hvilket betød en noget hurtigere transportid end sidste gang. International Supreme Stallion blev denne gang Marvelous Simon fra Tyskland, ejet af Quasnitza. Weekenden bød på dejlige ponyer og skønne mennesker. Og et helt fantastisk flot sted, hvor der var proppet med friesere. Dejlig oplevelse, hvor vi diskuterede avl og avlsmål og eksteriør og bevægelse, som man kan bruge meget lang tid på at diskutere.

Foto: ?