Salgsliste

Salg på siden her betinges af medlemsskab

Langtoftegård Willow

Højde: Forventet 160-165 cm
Født: 2021
Far: Sternbergs Larry Jr (150 cm)
Mor: Langtoftegård Wisley (DV)
Morfar: Weltmeyer

OMG kodeordet er lækker lækker lækker… 2½ årig palomino vallak, Willow, er SÅ klar til at finde sin soulmate. Han er nu 156 cm og forventes at blive 160-162 cm. Far er Connemarahingsten Sternbergs Larry Jr, der har afkom i 7 lande, heriblandt en i England der springer på internationalt niveau og en i Polen der har gået EM i dressur i 3 år og været nr 11 på FEI’s verdensrangliste i dressur. Mor er Dansk Varmblodshoppen Langtoftegård Wisley (kåret i RDH) efter den tyske Hannoveranerhingst Weltmeyer, der har så mange kårede hingste og hovedstambogshopper efter sig, at han er en legende indenfor dressuravl. Begge Willows forældre har et verdensklasse temperament, så det er ikke helt tilfældigt at Willow også har en fantastisk, vindende og elskelig personlighed. Og med hans smukke guldfarve og flyvende bevægelser, What’s not to like?!? Hvis du ikke kan leve videre uden at møde denne fyr, så kontakt mig i messenger, whatsapp, email eller tlf som kan findes på https://www.facebook.com/langtoftegaard.dk 
Video https://youtu.be/6C5wenJiOaI

Langtoftegård Hestecenter
Langtoftevej 6, 4173 Fjenneslev
tlf 2267 9266, avillebaek@hotmail.com
www.langtoftegaard.dk
www.facebook.com/langtoftegaard.dk

Langtoftegård Blue Melody

Højde: Forventet 146 cm
Født: 2022
Far: Sternbergs Larry Jr (Sternbergs Larry Jr (149 cm, har afkom i 7 lande, nogle på eliteniveau i både spring og dressur)
Mor: Langtoftegård Blue Meadow (144 cm) (Årets Hoppe i DCPS 2022, opnået guld ved kvalitetstest i dressur og sølv i spring)
Morfar:

Melody har opnået 1. præmie ved følshow. Hun har et helt fantastisk temperament og vil egne sig til alt, lige fra avl til børnepony til kørepony til dressur/spring/military pony. Hun er tryg ved at blive vasket, gå i trailer, gå tur, løfte ben, passet med smed og vaccinationer. Hun er velgående, men hendes største force er et temperament der er noget nær perfekt. Video: https://youtu.be/4npE75ylAms

Langtoftegård Hestecenter
Langtoftevej 6, 4173 Fjenneslev
tlf 2267 9266, avillebaek@hotmail.com
www.langtoftegaard.dk
www.facebook.com/langtoftegaard.dk

Langtoftegård Real Magic

Højde: 145 cm
Født: 2018
Far: Sternbergs Marvin
Mor: Langtoftegård Rosalie
Morfar: Sternbergs Larry Junior

 Connemarahoppe kåret i 1.kl.A. Far Sternbergs Marvin blev importeret til Danmark fra Tyskland som føl og siden kåret og konkurreret i MB* spring og LA6 dressur. Han blev sidenhen solgt til Finland og blev i 2022 den mest vindende Connemara. Mor Langtoftegård Rosalie er kåret i 1.kl.fløj og helsøster til 3x deltager ved Europamesterskabet i dressur, og tidligere nr.11 på FEI’s verdensrangliste i dressur. Morfar Sternbergs Larry Jr blev importeret fra Tyskland som åring, kåret og konkurreret i MB0 dressur for store heste i Danmark, før han blev solgt tilbage til avler. Han har afkom i Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Polen, England og selvfølgelig Danmark. Magic er scannet drægtig med Wirthmühle Delaney’s. Hun er let redet i skridt og trav for lange tøjler, lige klar til at gå i gang med. Dejligt temperament, 1 person kan læsse hende og tage til events med hende. Under rytter er hun meget letgående og med nerve og sensitivitet, og har brug for en rutineret rytter til at vise hende vejen. Hun har kapacitet til at nå helt til tops i dressur, og springer også godt. Kan købes med og uden føl. Hun er testet negativ for HWSD. Video: https://youtu.be/nWPeZm5SYQY?si=37RYBDjAV3Pz2Uoq

Langtoftegård Hestecenter
Langtoftevej 6, 4173 Fjenneslev
tlf 2267 9266, avillebaek@hotmail.com
www.langtoftegaard.dk
www.facebook.com/langtoftegaard.dk

Langtoftegård Rosalie

Højde: 146 cm
Født: 2011
Far: Sternbergs Larry Jumior
Mor: Barholts Rosalie
Morfar: Øxenholm Markbook

Langtoftegård Rosalie er kåret i 1. kl. fløj, samt helsøster til 3x deltager ved Europamesterskabet i dressur og tidligere nr.11 på FEI’s verdensrangliste i dressur. HWSD N/N.
Far Sternbergs Larry Jr blev importeret fra Tyskland som åring, kåret og konkurreret i MB0 dressur for store heste i Danmark, før han blev solgt tilbage til avler. Han har afkom i Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Polen, England og selvfølgelig Danmark.
Mor er elitehoppen Barholts Rosaleen.
Morfar er elitehingsten Øxenholm Markbook.
Rosalie er redet ca ½ år som 4 års og har siden gået i avlen. Nr 7 føl har hun ved siden nu og kan købes med, eller hun kan overtages ved fravænning til december. Det er et hingsteføl efter Wirthsmühle Delaney’s som kan ses på de sidste 4 billeder. Rosalie har et skønt temperament. Hun elsker mennesker, har gode bevægelser, fantastisk eksteriør, er nem at ifole og foler uden problemer. Hun er ikke drægtig nu, for at køber selv kan vælge næste hingst eller ride i stedet.

Langtoftegård Hestecenter
Langtoftevej 6, 4173 Fjenneslev
tlf 2267 9266, avillebaek@hotmail.com
www.langtoftegaard.dk
www.facebook.com/langtoftegaard.dk